Ünlü İsim Altcoin Sepetini Açıkladı: Yüzde 1000 Bekliyor !

Son zamanlarda yaşanan yükselişler sonucu analistlerin çoğunluğu 2022 yılı için işlerin iyi yönde gidebileceğini ve olumlu sonuçlar elde edebileceklerini düşünüyor. İş geliştirme uzmanı, Belboy ve Wrubel Consulting’in kurucusu olan Michael Wrubel, yatırımcıların 2022 yılında sepetinde bulunması gereken 3 altcoin’den bahsetti. Bu altcoin grubu ise şunlar; Terra (LUNA), Cardano (ADA) ve Kadena (KDA).

Wrubel, Terra (LUNA) ve Cardano (ADA)’dan ümitli

Terra (LUNA), fiyat istikrarlı küresel ödeme sistemlerine güç sağlamak amacıyla stablecoin ihraç eden bir blockchain protokolüdür. Michael Wrubel’in listesinde bulundurduğu ilk altcoin olan Terra, son zamanlarda yaptığı büyük hamleler sonucu yatırımcıların dikkatini çekiyor.  Terra’nın ekosistemine çok fazla sermaye girişi gördüğü de biliniyor. Ayrıca TVL sıralamasında da ciddi yükseliş yakaladı. TVL son yedi günde yüzde 46 arttı ve bu durum birçok farklı projeyi arkasında bıraktığı anlamına geliyor. TVL açısında Terra’nın tek rakibi ise Ethereum olarak görülüyor. Bu nedenler dolayısıyla LUNA, 2022 yılı için ciddi büyüme potansiyeli taşımakla beraber Wrubel’in sepetinde birinci altcoin olarak bulunuyor. Terra, Coingecko verilerine göre anlık olarak 98,94 dolardan işlem görüyor.

Wrubel’in sepetindeki bir diğer altcoin Cardano ise hedefini “yenilikçiler ve vizyonerlerin” olumlu küresel değişim getirmesine izin vermek olduğunu belirten bir PoS blockchain platformudur. Alonzo güncellemesi ile akıllı sözleşmeler için uyumlu hale gelen Cardano, ekosistemini hızla büyütmesiyle yatırımcıların da dikkatini çekiyor. Analist, Cardano’nun fiyatının ekosistemle doğru orantılı olarak büyüyeceğini belirtiyor. Daha önce kriptoarena.com olarak bildirdiğimizü üzere ADA, yazı yazıldığı esnada 1,46 dolardan el değiştiriyor.

Wrubel’in sepetindeki son altcoin ise Kadena (KDA)

Kadena, ölçeklenebilirliği optimize etmeyi hedefleyen bir resmi doğrulama ve yükseltilebilir akıllı sözleşmelerle oluşturulmuş Pact adlı yeni bir akıllı sözleşme diline sahip açık kaynaklı bir blockchain platformudur. Kadena, fiyat olarak son günlerde yüzde 30 civarında yükseldi fakat Kasım ayında ulaştığı seviyenin yaklaşık yüzde 50 altında yer alıyor. Sıfıra yakın işlem ücreti sağlayan KDA’nın piyasa değeri ise yaklaşık 2 milyar dolar. Bu durumla ilgili Michael Wrubel yaptığı açıklamada şu sözlerine yer verdi:

Rakiplerinin piyasa değeri 20 milyar seviyelerinde ve KDA henüz yolun çok başında görünüyor. En azından 10x potansiyeli olduğunu ve 2022’de hedefine koşacağını düşünüyorum.

CoinGecko verilerine göre KDA, anlık olarak 15,54 dolar seviyelerinde işlem görüyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!